Kruidige parfums

De wereld van kruidige parfums is een wereld van warmte, mysterie en verfijning. Met accenten van muskus, amber en exotische specerijen, nodigen ze uit tot een ervaring van diepgang en sensatie. 

Eau de Parfum - Citrus Riviera
€190,00
Eau de Parfum - Crème De Cuir
€190,00
Eau de Parfum - Dark Rum
€3,75
Eau de Parfum - Dark Rum
€96,00
Eau de Parfum - Derby
Roberto Ugolini
€3,95
Eau de Parfum - Derby
Roberto Ugolini
€190,00
Eau de Parfum - Giardino di Boboli
€4,85
Eau de Parfum - Giardino di Boboli
€220,00
Eau de Parfum - Marzocco
€3,95
Eau de Parfum - Marzocco
€190,00
Eau de Parfum - Oxford
Roberto Ugolini
€3,95
Eau de Parfum - Oxford
Roberto Ugolini
€190,00
Eau de Parfum - Un Poivre
€3,00
Eau de Parfum - Un Poivre
€110,00
Eau de Parfum - Une Vanille
€3,00
Eau de Parfum - Une Vanille
€110,00
Eau de Parfum Extrait - 4 Rosso
€4,85
Eau de Parfum Extrait - 4 Rosso
€220,00
Pagina 1 van 2

Wat zijn kruidige parfums?

Kruidige parfums zijn een categorie van geuren die worden gekenmerkt door hun intense, warme en vaak aardse aroma's. Ze omvatten doorgaans een mix van kruiden, specerijen en houtachtige noten, waardoor ze een unieke en verleidelijke aantrekkingskracht hebben. De kruidige elementen in deze parfums zijn voegen diepte en complexiteit toe aan de geur, wat resulteert in een betoverende en sensuele ervaring. Bekijk ook eens onze Top 10 damesgeuren.

 

Welke parfums hebben een kruidige geur? 

Er zijn talloze parfums die kruidige noten bevatten, maar enkele van de meest populaire kruidige geuren voor vrouwen zijn onder andere:

 

BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel Extrait

De BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel Extrait is een nieuwe creatie, waarbij de houtige noot van patchouli meer diepte geeft aan de cederhout en tonkabonen. De verborgen textuur en warmte van de geur wordt hierdoor onthult. De weelderige geur van vanille zet kracht aan de ronde en rokerige ambergeur, wat de topnoot van kardemom en vijgen frisser en levendiger maakt

 

Malin+Goetz Eau de Parfum - Dark Rum

De Malin+Goetz Eau de Parfum - Dark Rum. Geïnspireerd door zeelieden die Bay Rum dronken in de Caraïben, populair geworden in barbershops. De geur van donkere rum in een nieuw jasje: rijpe pruimen en frisse bergamot vermengt met noten van leer, rum en romige melk. Warme herinneringen van late drankjes met vrienden en de ondergaande tropische zon, vastgelegd in een flesje.

 

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Poivre

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Poivre. Een verleidelijk chique geur, met de frisheid en onbeschaamdheid van avontuur. Het heeft een kruidige en ijzige toon gevolgd door een wolk van hout, aarde en mineraliteit. Een originele geur met een brutaal randje, onwrikbaar van karakter.

 

Voor wie is een kruidige parfum geschikt?

Kruidige parfums en houtachtige parfums zijn veelzijdig en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Ze zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een geur die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden. De warme en omhullende eigenschappen van kruidige parfums maken ze perfect voor herfst- en winterseizoenen. Ga je liever voor een geur die past bij de lente of de zomer? Kijk dan eens naar bloemige parfums of frisse parfums.

 

Wat zijn de populairste kruidige noten in parfums?

Verschillende kruidige noten worden vaak gebruikt in parfums, enkele van die populaire noten zijn:

  • Kaneel: Voegt warmte en zoetheid toe aan de geur.
  • Peper: Biedt een pittig en verkwikkend element.
  • Nootmuskaat: Voegt een vleugje aarde en diepte toe.
  • Gember: Geeft een fris en kruidig accent.
  • Kruidnagel: Biedt een intens kruidig aroma.

 

Hoe kies je de perfecte kruidige parfum?

De perfecte kruidige Eau de Parfum of parfum olie kiezen is een persoonlijke aangelegenheid en hangt af van persoonlijke voorkeuren. We raden aan om verschillende geuren uit te testen en om te kijken hoe deze geuren ontwikkelen op je huid gedurende de dag. 

Bekijk ook eens onze Niche parfums!

 

Kruidige parfum kopen?

Kruidige parfum koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over parfums? Lees ook:

- Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum!

- BDK Parfums collection