IMAGE Skincare OOG- EN LIPVERZORGING

Welke oogcrème heb je nodig? Dit kan afhangen van je leeftijd en de conditie van de ooghuid. 

Conditie: preventief behandelen tegen huidveroudering/wallen

ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel: Frisse gel voor rondom de ogen, die de vermoeide ooghuid verfrist en vochtwallen vermindert. Bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering, dankzij actieve peptiden. Ook geschikt voor gevoelige ogen.

VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel: Dé ultieme redding bij vermoeide ogen, wallen en donkere kringen. De lichte gelformule op basis van onder andere hyaluronzuur, Argireline, Eyeliss en vitamine K zorgt voor een frisse, jeugdige oogopslag.Conditie: Kraaienpootjes en overduidelijke huidveroudering

AGELESS - Total Eye Lift Crème: Luxe liftende oogcrème met retinol die direct zichtbaar resultaat geeft van vermindering van de fijne lijntjes. Het verstevigt de huid en verzacht gelijk vermoeide en gedehydrateerde ogen. Niet geschikt voor gevoelige ogen.

IMAGE MD® - Restoring Collagen Recovery Eye Gel With ADT Technology: Geavanceerde ooggel met hyaluronzuur en peptiden, vermindert kraaienpootjes, wallen en donkere kringen. Laat de ooghuid weer stralen en geeft een frisse blik. De actieve ingrediënten werken tot op een diepere huidlaag door.

The MAX - Stem Cell Eye Crème: Luxe oogcrème met een hoge concentratie stamcellen en peptiden. Dit beschermt de cellen van de ooghuid en remt het huidverouderingsproces. Peptiden herstellen bestaande lijntjes en geven de ooghuid weer veerkracht. Ook geschikt voor gevoelige ogen. 

 

Conditie: duidelijke huidverkleuringen rondom ogen (pigmentvlekken)

ILUMA - Intense Brightening Eye Crème: rijke, ultra hydraterende oogcrème egaliseert de kwetsbare huid rond de ogen en zorgt voor een egale, stralende huid. Pakt melasma rondom de ogen aan (pigmentvlekken) en helpt de zichtbare tekenen van veroudering rond de ogen aanzienlijk te verminderen.